Diamonds

Ez az ötéves kisfiú vaginát szeretne, s lányruhákban jár

Nem, semmiképpen nem fogom kommentálni azt az írást, amelyet most lefordítok nektek. Egy édesanya sorai állnak benne, akinek a kisfia, Cian, 2012-ben született, tehát öt éves. Az édesanya úgy véli, a gender alapjait kell követnie a gyermeke lelki fejlődése érdekében, így szerinte nemünk nem a születésünk pillanatában eldöntött tény, hanem akarat kérdése.

 

 

Kisfia, Cian előszeretettel bújik női ruhákba, ruhatára csupa szoknyából, ruhából, tüllszoknyácskából áll, mert a fiú azokban érzi jól magát. A büszke édesanya pedig szinte művészi fotókat készít kisfiáról, amiket meg is oszt a nyilvánossággal. 

A cikkben elmesélte, hogy a kisfiú a napokban azt mondta neki, hogy szeretne vaginát a fütyije helyett. Az édesanya erre azt válaszolta: “Ha majd felnőtt leszel, kisfiam, akkor hozhatsz döntést ebben a kérdésben, s ha ezt szeretnéd, egy műtéttel megoldható.” 

Én igazán nem fogom a képeket sem és ezt a nézetet sem kommentálni, de a T. olvasókat erre kérem. Mi a benyomásotok a fotókról? Esetleg van-e véleményetek, amit szívesen megosztanátok?

Forrás

Fotók:  kellsnaturalphotography.com

 

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Koncz Krisztina says:

    Semmi köze ennek a dolognak a neveléshez! Ha nem “támogatja” a környezete, akkor is más szeretne lenni, mint ami. Ez nem nevelés kérdése, hanem egy belülről fakadó érzés, amit nem tud senki megváltoztatni max időszakosan – aztán úgyis járja a maga útját!

  2. Gabriella Csak En says:

    Muveszi fotok igen de lehet a nevelessel baj van .


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!