Diamonds

Belőled is csak egy útszéli kurva lesz..

1980-as évek, általános iskola. Hatodikos-hetedikes fiúk és lánykák. Különbözőek, egyre inkább azok. Van köztük cserfes és szótlan, copfos és rövid hajú, metálos és depeche mode-os, kék szemű, meg zöld szemű, meg barna szemű, sötét és fehér bőrű, szőke, barna, vörös. 

 

 

Az osztályfőnök az asztalánál ül, egyik cigiről a másikra gyújt. Akkoriban még lehetett az osztályteremben is. Nem volt senki és semmilyen törvény, amely azt mondta volna, hogy ne. A feje még annál is vörösebb volt, mint szokott lenni. Osztálykirándulás utáni első osztályfőnöki óra volt. Azon az osztálykiránduláson voltak lányok, akik kézenfogva sétálgattak egy-egy fiúval a szállás parkjában. Ezen akadt ki annyira. 

  • Lányok, belőletek is csak kurva lesz, mert nem tudtok mást, mint kurválkodni. Útszéli kurva lesz mindannyiótok. A fiúkból meg gyilkos, meg drogos, meg munkakerülő. Majd integetek, ha meglátlak titeket a Kék fény-ben. 

2017. május 15, általános iskola. Hatodikos-hetedikes fiúk és lánykák. Különbözőek, egyre inkább azok. Van köztük cserfes és szótlan, copfos és rövid hajú, metálos és depeche mode-os, kék szemű, meg zöld szemű, meg barna szemű, sötét és fehér bőrű, szőke, barna, vörös. 

A tanárnő a folyosón áll, a feje vörös, mint a cékla. A lányok nyihognak, a fiúk beszólogatnak, csípkelődés, lökdösődés, harsány kacagás – nyüzsög az egész folyosó. 

  • Lányok, belőletek is csak kurva lesz, mert nem tudtok mást, mint kurválkodni. Útszéli kurva lesz mindannyiótok. A fiúkból meg gyilkos, meg drogos, meg munkakerülő. Meglátjátok, igazam lesz.

Ilyen az idő körforgása. Állandó. Az események pedig nem változnak, újra és újra lejátssza őket a sors. Semmi nem változik. Csak az idő halad.

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!