Diamonds

Bámulatos felajánlást tettek a ballagó diákok

Azért, mert én már jó pár éve elballagtam és ahhoz viszonyítva néha vén csatalónak érzem magam, néha elhagyja a számat az a szörnyűség, miszerint “bezzeg a mai fiatalok”. Ilyenkor fintorgok is és elfelejtem, hogy annak idején rám is mondták ugyanezt a mondatot. 

 

 

Az Eötvös Gimnázium egyik tanulója, majd azt követően immár sok-sok gimnázium, középiskola diákjai valami olyan akciót indítottak, amelynek hallatán mélyen elszégyenlem magam és azt mondom: éljen az ifjúság! Kellenek az ennyire pozitív, ennyire önzetlen és ennyire a világ jóságában bízó fiatalok! Nézzétek:

A gimnázium egyik végzős diákja az alábbi bejegyzést osztotta meg közösségi oldalán:

Kedves Ismerőseim!

Május 6-án elballagok, búcsút veszek az iskolámtól. Osztálytársaimmal úgy döntöttünk, hogy szeretnénk fogyatékos fiatalokon segíteni a ballagásunk alkalmából. Azt kérjük minden rokonunktól, ismerősünktől, hogy a ballagási virágra szánt összeget vagy egy részét inkább jótékony célra fordítsák, segítsék a KézenFogva Alapítvány munkásságát. Én is ezt szeretném kérni Tőletek. Az akciónkat úgy hívjuk: KézenFogva Ballagunk!

A KézenFogva Alapítvány 23 éve dolgozik a fogyatékos emberek és családjaik életének élhetőbbé tételéért. Egyik programjukkal megváltozott munkaképességű, sérült fiataloknak segítenek munkához jutni és így önálló életet kezdeni. Mi is ebben szeretnénk segíteni, a rokonainkat, barátainkat is megszólítva, Veletek közösen. Nagyon örülnénk, ha minél több adomány gyűlne össze a kezdeményezésünkre! Természetesen őszintén örülök annak is, ha jelen vagytok és bármilyen gesztussal hozzájárultok, hogy ez egy szép nap legyen. A virágcsokrok terhe helyett pedig büszkén viselem majd a kezdeményezés kitűzőjét, ami azt szimbolizálja, hogy egy különleges módon segítettem és méltó lépést tettem a felnőtté válás felé.

Előre is köszönöm, hogy támogattok ebben a célomban!
Az adományokat itt tudjátok felajánlani, akár már most is. Nem kell vele a ballagásig várni. Ugyanitt megismerhetitek a velem együtt ballagó diáktársaimat is. A honlapon egy kis üzenetet is hagyhattok nekünk. Segítsetek velünk együtt!

Forrás

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!