Diamonds

Miért különlegesek a kék szemű emberek?

Pár hete nagyon szerettétek azt az összeállítást, amelyben leírtam, miért különlegesek a zöld szemű emberek. IDE kattints, ha a zöld szem különlegességéről olvasnál! Most a kék szeműek figyeljenek nagyon, jöjjön pár titok és érdekesség velük kapcsolatosan is:

 

 

1.) Ők a legszexibbek

Igazán igéző, csábító egy tengerkék szempár. A Pittsburghi Egyetem egyik tanulmánya szerint a kék szeműek a legszexibbek és csáberejük a legnagyobb. De ki is tudna ellenállni ilyen csodaszép szemeknek?

2.) Ők a legnyugodtabbak és a legmegbízhatóbbak

Egy osztrák internetes tanulmány szerint a kék szeműek hátán akár fát is darabolhatsz, akkor is nyugodtak maradnak, míg ugyanez az oldal azt is írja, tökéletes barátok vagy munkatársak, akikre rábízhatod életed titkát is akár.

3.) A legtöbben őket irigylik

Hiába van Európában annyi kék szemű, aki nem ezzel az adottsággal született, bizony féltékenyen viszonyul ehhez a tényhez. Minden harmadik nem kék szemű ember szívesen lenne az. Megoldást jelentenek a színezett kontaktlencsék.

4.) Jól tűrik a fájdalmat, nagyon erősek testben, lélekben

A Pittsburghi Egyetem tudósai megállapították, hogy a kék szemű embereknek magasabb a fájdalomküszöbük. Így például a kék szemű nők jobban bírják a szülési fájdalmakat is. 

5.) Szeretnek a figyelem középpontjában lenni

Ezen nem is kell csodálkozni: minden szempár az ő szemüket keresi.

6.) Viseljenek barna és mályva színeket!

A divattervezők, styliston egyértelműen azt mondják, a kék szeműek számára a mályvaszín és a barna mindenféle árnyalata a legtutibb, ezek a színek emelik ki legjobban a szemüket.

szerző: diamonds

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. nagynercs@gmail.com says:

    Én pl nagyon nem szeretem a barnát. Viszont a zöldet igen, ami a kék szemhez nem igazán illik. 🙂 Valóban: a barna-kék szeműek házasságából a barna jött ki győztesen.

  2. Virág Kas says:

    és hamarosan elfogynak.

  3. András Dosztály says:

    a legfontosabb kimaradt: jobban bírják az éhezést, északon ezért elterjedtebb mint bárhol máshol.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!