Diamonds

Életveszély fenyegeti a világ legkövérebb 8 hónapos babáját

Chahat Kumar születési súlya normális volt, azóta viszont 8 hónapos korára akkora a súlya, mint egy átlagos 4-5 éves óvodásnak. A nyolc hónapos, indiai kisbaba szülei ráadásul mélyszegénységben élnek Indiában, ahol az orvosi ellátás sincs a magaslatán.

 

 

A kisfiút elvitték ugyanis orvoshoz, hogy az megállapíthassa, mi állhat a folyamatos evési inger hátterében, de még vért venni sem sikerült a kicsitől. Azzal a hajmeresztő indokkal küldték haza Chahat szüleit, hogy akkora a kisfiúban a zsírréteg, hogy el sem érik az ereit, így vért venni tőle meghaladja az orvostudományt. 

A szülők azt nyilatkozták, ők nem tömik a gyereket, de az folyton éhes, így durván négyszer annyit is eszik, mint amennyit egy átlagos nyolchónapos. Én itt azért erősen látok ellentmondást, hiszen ha a szülők megadják ezt az ételmennyiséget, az azért nem feltétlenül szolgálja a gyerek egészségét. Mindenesetre szükség volna hathatós orvosi beavatkozásra, (mondjuk egy vérvétellel kezdve..), mert így ez a kis élet lassan veszélybe kerül: a baba állapota már most olyan, hogy nehezen alszik, nehezen veszi a levegőt. 

És hát szerencsétlen kis áldozatra, rossz ránézni.. felkavaró videó következik:

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!