Diamonds

Vágó Istvánt nagyon átverték

Vajon tényleg annyira képes játszani velünk a tudatalattink, amivel Danny Blue illuzionista is tarolt az örökösen szkeptikus Vágó Istvánnál? Vajon ha én reggel egy csodálatos videót látok, amelyben öklömnyi fánkok készülnek, amiket aztán jól megküldünk házi baracklekvárral, aztán elindulok valahová és utamon szintén egy fánkba jóízűen harapó ember képét látom egy óriás plakáton, már annyira éhes vagyok, hogy meg sem állok az első fánkozóig? 

 

 

Vágó Istvánnal sikerült ez a trükk: sikerült úgy játszani az agyával, hogy a megoldás mindenképp az legyen, ami aztán végülis lett. Persze, mivel a kereskedelmi televíziókban azt sem hisszük el, amit kérdeznek, azért felmerül az emberben, nem volt-e mégis megjátszott a jelenet, de én tartok tőle, hogy nem volt az. Egy ilyen megrendezett jelenethez ugyanis úgy vélem, maga Vágó István nem adta volna a nevét.

Más kérdés, hogy ha nem sikerül a trükk és végeredményben Vágó mondjuk Romániára gondol, akkor valószínűleg a műsor soha nem kerül fel az adásmenetbe.

Íme az ikonikus jelenet, amelynél még a híres műsorvezető álla is leesett:

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Meliskó György says:

    Briliáns manipulátor. Gratulálok!
    Csak be ne álljon politikusnak.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!