Diamonds

Dr. Zacher Gábor lerántja a leplet a méregtelenítésről

“Mit kell méregteleníteni? A méregtelenítés szótól a nem létező hajam is kihullana. ….. Ezzel hülyítik a népeket. …… Halál, komolyan mondom. …… iszod a leveket, majd megőrülsz, mert éhen akarsz halni. …. Halál! Nem léteznek ezek a dolgok. …… Ilyen baromsághoz nem adhatom a nevem. …… Unatkozó szépasszonyok mosatják a beleiket….”

 

 

Itt van ez a videó. Csak nézd meg. Aztán nézd meg újra. Ne akadj le Demcsák Zsuzsa szemforgatásán, ne akadj le azokon a bugyuta kérdéseken, amiket a két műsorvezető feltesz, egyszerűen csak hallgasd végig Dr. Zacher Gábor üzenetét. Én ott fentebb kijegyzeteltem a legfontosabb félmondatokat az interjúból. 

fotó: 24.hu

A TV2 Mokka című műsorában felvett interjú mindössze hat perces, de ennél sokkal többet kell-kellene foglalkozni ezzel a témával. Hogy ne csapd be a tested. Hogy ne dőlj be áltudományoknak. Hogy hidd el, a méregtelenítés nem más, mint üzlet, amely maximum a pénztárcádat fogyasztja le.

Kapcsolódó bejegyzés: Dr. Novák Hunor és Dr. Zacher Gábor helyretették Schobert Norbit

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Deák Ede says:

  Szerintem az a méregtelenítés ha egészségesen étkezünk, sok rostot, kevés húst eszünk és elegendőt mozgunk. A növényi rostok kevésbé, de a beleinkben 36 C fokon “bűzösen rothadó” húsfélék mérgeznek bennünket, mert rákkeltő benzolszármazékok keletkeznek belőlük.
  Az elsavasodás és a lúgosítás meg kitaláció, hiszen a szervezet a savas közeggel védekezik testnyílásainknál a betolakodó baktériumok ellen, sőt a bőrünk felülete is savas. (5,5 ph) A lúgok gyakran jobban oldják a szerves anyagot mint a savak. Pld. a szemre a nátronlúg (lúgkő), oltottmész veszélyesebb mint a sav, mert elszappanosítja a testszöveteket.
  Amúgy a Doktor úrnak teljesen igaza van. egyértelmű.

 2. Marcsi Pál says:

  Végre egy ember, aki nem kertel!

 3. Gábor Váradi says:

  Bizonyára vannak eszement méregtelenítő kúrák eljárások. Személyes tpasztalatom azonban, hogy az általánosítás itt is tévútra vezet. Fizikailag (tehát nem placebo hatás) látható jelei voltak azoknak a természetes alapú méregtelenítéseknek, amikben “részt vettem”. És orvosi leletek igazolták az “eljárás” hatékonyságát. És tudományos tények is….stb.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!