Diamonds

10 elveszett férfi illemszokás, amit visszasírunk

Tökéletesen megrajzolt 10 pontot mutatok be nektek. Tíz olyan férfi illemszokást ábrázolnak, amiket valljuk be, az utóbbi évtizedekben egyre kevéssé tapasztalunk. Tíz szokást, ami a pasikat megkülönbözteti a férfiaktól – és bár ez egy nagyon erős mondat, talán sokan ki is kérik maguknak, de tűpontosan jellemzik korunkat.

 

 

1.) Felálltak, ha egy nő belépett a terembe-szobába. (Ma nemhogy nem állnak fel, de néha fel se tekintenek, a köszönésről pedig már nem is beszélek.)

2.) Kihúzták és betolták a széket. (Nagyapám minden családi ebédnél egyértelműnek tartotta, hogy ez a férj feladata, ha a ház asszonya is végre helyet foglal.)

3.) Átadták a helyüket 

4.) Le- és felsegítették a kabátot, ha fázott a nő, odaadták az övéket (én mondjuk nem szeretem, ha a kabátot mások toszogatják rólam, de a szokást kedvesnek tartom)

5.) Helyetted cipekedtek (előtted a kép, amikor a házaspár jön ki a boltból? Elöl a pasi lóbálja az autós táskát, pörgeti a slusszkulcsot, hátul a nő nyög egy teli cekker és egy rekesz ásványvíz súlyától..)

6.) Kinyitották előtted az ajtót (akár autóról, akár épületajtóról van szó, ez a szokás nemcsak elvárható volna, de határozottan szexi is)

7.) Hazakísértek vagy hazavittek (TÉNYLEG milyen az már, hogy egy partiról, moziból, baráti vacsoráról a hölgyek este egyedül slattyognak haza?)

8.) Tudtak szépen bókolni (ami nem úgy kezdődött, hogy “de raj vagy, kisanyám”)

9.) Tökéletes hallgatóság voltak, odafigyeltek rád (ma pedig: mesélnek és mesélnek és sztárolják magukat – fiúk, ez nagyon nem menő ám!) 

10. Álmukban sem emeltek volna kezet egy nőre (ez azért ennél hosszabb téma, de azt hiszem, ez nem is illemszokás, de nem is szokás: ez kellene legyen az alap)

Forrás

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Tévedni emberi dolog, mondta a kis sün….)))
  Én egy többunokás, teljesen normális nagymama vagyok.

  Melyik pontról alkotott véleményem nem tetszik neked?

 2. Radics Anita says: (előzmény @Éva Tóth)

  Te vagy egy butch típusú leszbikus vagy, a másik tippem hogy valami feminista pics@.

 3. Ik Ben Bela says:

  Mert a “hölgyek” ugye ugyan azok ,mint anno.Az első pont kivételével nálam ,még állja . De ehhez “hölgyként” is kellene viselkedni !Nem jön be a legalpáribb paraszt szint alatti káromkodás !Ki -kit szopott le tegnap. (pl.).Ki milyen telót kapot egy seggbe*****ért.Százból manapság jó ha egy megérdemli a nem szerinti tiszteletet ,és még pozitívan látom a dolgot !Tavaly helyi buszsofőrként dolgoztam Győrben . Nagyon jól esett amikor azt kaptam ,hogy “- Nem hittem volna ,hogy van még Önök között ilyen ember “. Én megtettem ami tőlem tellett .Nos , kettőn áll a vásár . Nem elég ha egy nő szép . Jól öltözik . Ha nincs vonzerő ,és misztikum benne akkor ,szokjon hozzá a világhoz amit maga körül teremtett !

 4. Éva Tóth says:

  Az első 4 ostobaság. Az 5. logikus, mert általában egy férfi erősebb. A 6. megint ostobaság. A 7. a hazakisérés az a kategória, mint a cipekedés mármint hogy a férfi erősebb, mint a nő, tehát ha hazakíséri, akkor remélhetőleg egy másik férfi nem támadja meg a nőt.8-9. Bókokra miért is van szükség? És miért kellene egy férfinak kutyakötelességként meghallgatni egy nőt, kivéve ha a nő is meghallgatja a férfit….ez oda-visaza udvariasság.A 10. pont meg valóban nem illik ide.

 5. Tévedek?
  Hmmm!
  Mégis itt hagyott két kisgyerekkel egy másik pasiért.
  Eléd teszi az ételt?
  Hmm!
  Sokszor a férfi jobban főz!
  Hmmm!
  Kimossa a szaros gatyám?
  Ma már csak a mosógépbe kell betennie,de sokszor azt sem sikerül neki…..mert hú de fáradt.

 6. Rikárdó Báró Márianosztrai says: (előzmény @László Drobny)

  Tévedsz, ez nem egyenjogúság kérdése, meg csak nem is a neveltetésé -már, ha magamból indulok ki-, egy férfiben alapból kódolva kell lennie, ha nem is mind a 10, de 6-8 ilyen “szabálynak”, hisz attól férfi. Más kérdés persze, hogy sok Nő hibbantnak néz, ha kinyitod előtte a kocsiajtót, mégis … a Nő eléd teszi az ételt, kimossa a szaros gatyádat, neveli a kölköket és még le is dolgozza a maga 6-8 óráját a munkahelyén … minimum, hogy megtiszteled azzal, hogy Te viszed az ásványvizes pakkot, neki pedig meghagyod a apróságos cvekkert … szerintem

 7. László Drobny says:

  Akkor még nem követelték az egyenjogúságot!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!