Diamonds

Veszélyes őrület a szülők körében: Grabovoj-számok gyógyszerek helyett?

Idézek az ezoterika22.hu oldaláról egy meggyőzőnek tűnő részt:

 

 

“A tisztánlátó Gregory Grabovoi kb. ezer számsort írt le, melyeket sikeresen rendelt különböző betegségekhez. (!!!)

A betegség nem más, mint az egyes sejteknek, szerveknek vagy a szervezet egészének a szabályostól való eltérő működése. A gyógyítás akkor hatékony, ha a szervezet egésze újra szabályosan működik.
A vonatkozó betegséghez tartozó meghatározott számsorra való összpontosításkor, Önök létrehozzák azt az állapotot, amikor a szervezetük ráhangolódik a „szabályos”, vagyis az egészséges állapotra. Nem kell mást tenni, mint a megfelelő számsorra koncentrálni, vagyis gondolatban kivetíteni a homlok belső részére ( ha lehet, akkor fehér fényben) a számokat, hogy megindulhasson a gyógyulási folyamat.

A számok, számsorok mögött belső rezgési forma van, ezért magát a gyógyulási folyamatot is ennek megfelelően lehet leírni. A helyesen kiválasztott számsor visszaállítja a szervezet normális állapotát. Ennek oka, hogy a számsor (figyelembe véve a mögötte létező szellemi, energetikai és rezgési formát) önmagában is maga a „szabályosság”.”

Ez a gyógymód, vagy inkább “gyógymód” az égvilágon semmivel nincs alátámasztva, mégis sokan hisznek bennük. De míg a legtöbb ezoterikus “tudomány” ártalmatlan (a különböző kéztartások, az imák, vallási gyakorlatok, a hit a horoszkópban vagy teliholdban, ugyan kinek árthat?) – addig a Grabovoj-számsor NEM HELYETTESÍTI a gyógykezelést, a vitaminokat, az ásványi anyagokat és úgy an block az ORVOST!

A legszörnyűbb tendencia, hogy egyes szülők képesek a gyerekeikkel is játszadozni a hitük miatt, aminél nincs felelőtlenebb vagy veszélyesebb.

Erre figyelmeztet Dr. Novák Hunor is:

Kapcsolódó bejegyzés: Dr. Novák Hunor és Dr. Zacher Gábor helyretették Schobert Norbit

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!