Diamonds

Egyetlen szóval válaszolt Tom Hanks, miért is tart 29 éve a házassága

Közel 30 éve, 1988-ban mondta ki a boldogító igent Rita Wilson és Tom Hanks. Tomot imádom, a legtermészetesebb, legbájosabb amerikai filmszínész, aki mindig is olyan volt a számunkra, mint egy közeli, jó ismerős. 

 

 

A pár maximálisan képviseli azt, amiről oly sokan csak ámodnak: az igazi együvé tartozást, a hűségben és barátságban egyfajta szövetséggé kovácsoltságot. 

Persze, hogy az újságírók újabban szeretik feltenni Tom Hanksnek a rém bugyuta kérdést: ugyan, árulja már el, mi a hosszú, tartos és boldog házasság titka. 

A színész megválaszolta a kérdés. Egyetlen egy szóban. Azt mondta: “untouchable”. Ami szabad fordításban annyit jelent: megingathatatlan, érinthetetlen. 

Kell ennél több? Mondott a színész pár hasonló szépet már a nejéről, de azt hiszem, ez a szó MINDENT leír. 

Mikor először egymásra néztünk, azt éreztük, hogy “Hé, nekem ez nagyon jó!”egyszer ezt nyilatkozta a színész az Entertainment Tonight-nak.

“Az életben az a jó, hogy mikor hazamész, otthon vár valaki, akivel jól érzed magad, akivel kellemesen el tudod tölteni a szabadidődet.” – meg ezt is.

De van az “untouchable” szón túl is egy mondat, ami nagyon a szívemhez nőtt és jaj, de jó lenne, ha sokan meg is értenék ezt a pár szót (a képen is ez áll angolul):

“Ez a nő szeret engem vékonyan, szeret engem kövéren. Szeret engem kopaszon, szeret engem dús hajjal. Ez a nő, tudom, szeret engem. Szerencsés vagyok.”

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!