Diamonds

Hujber Feri meghülyült?

“Én nem szeretnék elmenni, de el kell mennem.” – kezdte a mondandóját Hujber Feri a Tv2 Mokka című műsorában. Majd a kissé elképedt műsorvezetőknek felvezette, miszerint ő tudja a tutit, amiről a világ az elkövetkezendő 10-20 évben döbbenni fog.

 

 

Én a magam részéről már most döbbenek, leginkább Hujber Ferin, aki itt nem állt meg persze, mert a következő gondolatfoszlányaiban (teátrális és enyhén zavart szemdüllesztések és sóhajtások után) kijelentette, hogy Jézus csak egy színész volt (de amolyan jó féle színész, mint a Stohl András), az igazi Jézus pedig egy tízéves kisfiú volt, akit baleset ért. 

Az első gondolatom az volt, hogy igazán érdekel, a Feri mit szed, mert ütős a cucc. A második gondolatomban már leginkább azon játszottam, vajon ő-e a zseni, vagy a menedzsere, akik követik talán Gábor Zsazsa régi mondását, miszerint “bármiből kreálj hírt, mindegy, mi az, a lényeg, hogy beszéljenek rólad”. 

Aztán azon kuncogtam, mi lesz még itt? Pataky Attilát onnantól, hogy pár éve magyar népdalokat énekelt hímzett blúzban és egy bajuszban, elvitték az UFO-k. Fenyő Iván ötvözi Gyurcsók Józsefet és a Dalai Lámát, míg most ez a Feri gyerek magyaráz valamit Jézusról.

Csak ne lenne ott az fránya élmény, hogy pár hete megnéztem a LakásTalkShow nevű műsort, benne pont a Hujberrel, akiről full elhittem, hogy ő egy ártalmatlan kattant, aki kissé elitta az agysejtjeit. Mert ott is hasonlókat magyarázott, csak akkor még nem volt benne Jézus. Csupán a “nagy dolgok, amik majd jönnek”. Meg az, hogy ő a születése pillanata óta más és ez majd jól kiderül róla nemsokára. 

Mindazonáltal van egy nagyon nünüke sejtecske bennem, amiben felmerült az a gondolat, miszerint a világ legnagyobb tudósait, felfedezőit, gondolkodóit, amióta a világ világ, mindig is tök hülyének nézte az aktuális korszak, amelyben ő élt – aztán mi van, ha háromszáz év múlva a világ történelemkönyveiben ott lesz a jegyzet: “És akkor jött Ferenc Hujber, aki fellibbentette a fátylat Jézusról”. 

Summa summarum: a videót nézd meg, szomorodj el rajta, nevess, vagy csapkodj a homlokodra, bánom is én, de abban egyezzünk meg: egy élmény végignézni az interjút. Főleg a Pachmann Péter fejét figyeld, külön móka!

Update: mai napi folytatás. A mi Ferink szerint Orbán Viktor a király! Ööö..

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!