Diamonds

A kórusvezető nő, akibe szerelmes lett a fél ország

Immár fél milliónál tart annak a videónak a nézettsége, amit Schuster Lóránt, a P. Mobil együttes tagja osztott meg hivatalos facebook oldalán. 

 

 

A felvételen a gyönki általános iskola gyermekkórusa és csinos kórusvezetőjük látható, amint A Zöld, a Bíbor és a Fekete című számot adják elő. A videó alatt a férfi kommentelők legszívesebben feleségül vennék a kórusvezető hölgyet, míg mások az Oscar-díjas Mindenki című filmet emlegetik, “Ez az igazi MINDENKI!” – felkiáltásokkal. 

Ahogyan a fülesbagoly.blog.hu oldalon olvasom, a kórusvezető hölgyet Häuszer Beátának hívják. Bár lassan a fél ország beleszeretett a hölgybe a rövid videó alapján, Beáta szíve már foglalt. Ő és párja, Schmidt Péter 2015-ben alakították meg a Harmónia – Rend-Band Gyermekkórus & Zenekart. A kórus tagjai a Gyönki Általános Iskola tanulói. Bea a kórusvezető, Péter a zenekarvezető, hetente próbálnak, helyi és környékbeli rendezvényeken lépnek fel, de azt mondják, hogy idén már nem állnak meg az országhatáron belül, szervezés alatt áll egy erdélyi turné. Repertoárjukban német nemzetiségi zene, magyar népzene és főképp könnyűzene szerepel, a rockos vonalat idén kezdték el erősíteni. Mottójuk: zene az életünk.

Követem a videó alatti hozzászólásokat és ahogy elnézem, Schmidt Péter és Schuster Lóránt már közös próbán töri a fejét. 

Bizonyára arról is születik majd videó, addig viszont élvezzük ennek a szuper magyar nótának az előadását a gyönki gyerekek tolmácsolásában.

Farsang a gyönki általános iskolában2017.02.17.

Közzétette: Schuster Lóránt – P.Mobil – 2017. február 27.

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Magdaléna Tökölyi says:

    Nem értem…. azért “szeretett bele a fél ország”, mert szűk kopott gatyában van és rázza a seggét?!
    Tele van ilyenekkel az utca, a metró mindenütt ezt látni.

  2. Barna Fehér says:

    Na, ha ezt Balogh miniszter úr meglátja, lesz nemulass! Így kell/ene/ csinálni!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!