Diamonds

Az amerikai szöszi beletörik a magyar fővárost firtató kérdésbe

Igazából…….őszinte leszek. Amikor megnéztem azt a videót, amin mindjárt ti is kuncoghattok, az első gondolatom Csád volt. Az az ország, amely Közép-Afrikában található és amely tizenkétszer nagyobb, mint Magyarország.

 

 

Hogy miért pont ez az ország jutott eszembe? Mert hiába is téptem az agyam, igazából fogalmam sincs, hogy Csád hol található egy vaktérképen, valamint szerintem halovány segéderőm nincs, mi a fővárosa. 

Valahogy így lehetett a szöszi is a videóban – talán ő is pont Csádra gondolt. Az volt a kérdés, melyik ország fővárosa Budapest. Nem tudta. És ez még talán annyira nem is lenne vicces, ha közben nem kérdezne a leányzó olyan oltári hülyeségeket, amik azért már tényleg egy tízéves általános iskolás szintjének is ciki. 

Jó szórakozást!

Ui: Csád fővárosa N’Djamena

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Attila Nagy says:

  Círka 2 évvel ezelőtt láttam a Youtube-n..! 😀

  Ez már olyan régi, mint a piramisok..! 😀

 2. Hügi Agnes Fanny says:

  Keressetek ra barmely keresovel mindket oldalra:
  (van tobb is ezeken kivul)!
  Csak a cimeket adom meg, mert linket feltenni tilos!

  Egyetemistateszt II.: PSZF vs. Corvinus

  Bombahir TV: A Nagy Egyetemista-teszt I.: ELTE vs. BME

 3. József Hegedűs says:

  Házaspár valamelyik tagja

 4. József Hegedűs says:

  Röviden,mert aki nem hülye az megért! Az USA -ban ha meghal az egész életét ledolgozott házaspár, akkor az elhalálozott nyugdíját élete végéig kapja az életben maradott-nem pedig ellopja az állam. Franciaország és az USA” súlycsoportja ” Megtörtént,hogy a jó búzatermést arató Franciák elszemtelenedtek és a nemzetközi kvótákat megsértve az USA piaci érdekeit sértve nagyobb mennyiségben exportáltak búzát. Az akkori USA kormány csak annyit üzent a franciáknak,hogy beindítják a Texasi -használaton kívüli-búzamezőket és ingyen búzával fognak megjelenni a Francia érdekeltségű piacon és tönkreverik a búzaexportjukat. A Franciák azonnal visszatakarodtak-pontosabban idejöttek árulni a vegyszerezett szar tejtermékeiket. A szőke kislány tudja amit tudnia szükséges. Lehet nem tudja a történelmet és földrajzot azon a szinten,mint a magyar gimis de öregen utazni fog és nem nyomorogni,fagyoskodni. Úgy,hogy tehettek neki egy szivességet!

 5. Nem Amerikáról beszéltem hanem az USA-ról.Ő azt nem tudta hogy Bp.Mo. fővárosa.Azt hogy Európát egy országnak hitte valszeg annak köszönhető hogy az USA egy ország.Ha ebbe szocializálódsz és nem túl sokat tanultál ez természetes.De meg lehet nézni a viasat-on az agyamenteket vagy mit.Hát nálunk is vannak még ennél különbek is.

 6. Meliskó György says: (előzmény @Károly Korcsmár)

  Németül egyáltalán nem rosszabb a helyzet. Németül ugyanis Magyarország Ungarn. Az pedig a közelében sincs – sem írásban, sem kiejtésben – a Hungerlogennek.
  Valóban, az angolban ez tényleg gáz. Egy rövid kis ö hang a különbség.

 7. Éles Mirjan says:

  Pár éve láttam ezt a videót, igen nem az a vicces, hogy Magyarországot nem tudta besorolni, sehova, hanem hogy még Európát se.

 8. Árpád Borsos says:

  Arról nem is beszélve, hogy a pest szó dögvészt, istencsapását, vagy kártevő rovar, vagy állatot jelent. Hát nem lehetett könnyű neki…

 9. Károly Korcsmár says: (előzmény @litowski)

  Litowski. Igen , sokunknak beletörne a “”bicska “”megnevezni az USA 50 tagállamának megyei városát. De azért már megbocsásson , nem kell ahhoz érettségi vizsgát tenni hogy ennyire “”sötét “” ne legyen mint E kedves hölgy.

 10. Károly Korcsmár says:

  Nagyon nem szerencsés hogy országunkat Hongary néven ismerik, mert bizony könnyen összetéveszthető az angol Éhes jelzővel. Németül sajnos még roszabb. Hungerlogen , vagyis éhenkorász. Nem jobb lenne , mint ahogy mi mondjuk hogy MAGYARORSZÁG ??.

 11. Komáromi Attila says:

  Ilyen egy “érettségizett” fiatal. Egyébként az USA tagállamainak fővárosait tudni olyan lenne, mint a magyar megyeszékhelyeket.

 12. Ági Szűcs says: (előzmény @litowski)

  Azt azért tudjuk, hogy Amerika az egy földrész, és azt is, hogy az ország szó mit jelent.

 13. litowski says:

  De mi sem tudnánk megnevezni az USA államainak fővárosait.Ugyanaz.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!