Diamonds

Csernus doki elárulta, miért csalják meg a férfiak a nőket

Csernus dokit lehet szeretni vagy utálni – köztes érzés nincs vele kapcsolatban. De azt még az őt és nézeteit ellenzők is bevallják (na jó, titokban), hogy nagyon nagy és nyers igazság van abban, amiket mond.

Most egy olyan témáról írta le a kendőzetlen véleményét, amely igazából tabutéma. Elárulta, szerinte miért hűtlenek a férfiak és miért csalják meg asszonyaikat.

“Miért van az, hogy sok nő önértékelési zavarokkal küzd, minek okán nem él békében önmagával, és így a világgal sem? Ebben mi férfiak akaratunk ellenére sokszor nagyon-nagyon hibásak vagyunk. Arról a szégyenletes viselkedésről nem is beszélve, amikor valaki tudatosan dönti romba partnerének önbecsülését, így kompenzálva saját sikertelenségét, frusztrációját. De ha sikeresek vagyunk, úgy még inkább elvárható tőlünk az odafigyelés.

 

 

Összességében, mi, pasik sokkal nehezebb helyzetben vagyunk, mint a nők. Úgy látom, hogy mivel egyszerűbb “állatok” vagyunk, egyszerűbb vezérelni minket előre és hátra, jobbra és balra, tehát egyszerűbb minket manipulálni. Jobban ki vagyunk szolgáltatva az érzelmi konfliktusok hiányos kezelése folytán jelentkező feszültségeknek, mivel ezt a részünket nem akarjuk fejleszteni.

Racionális szempontból a pasik a felsővezetők, aztán szépen hazamennek papucsállatkának.

A megcsalás mögött több ok is állhat. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként. A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi, ha minél több virágra száll.

A pasi racionális szempontból általában fejlett, a testét ápolja, de érzelmi szempontból alulfejlett, és ilyenkor a lelke instabil lesz.

Csak akkor indulnak be ezek a csajozások, ha egy pasi elégedetlen az életével, vagy az életének egy nagyon fontos szeletével, amelyen nem mer változtatni. Ha bizonytalan, miközben erősnek mutatja magát, vagy erősnek kell mutatnia magát, ha apjától ugyanezt a mintát látta.

A hiteles szerelemhez hiteles nő és hiteles férfi kapcsolata szükséges. Ha egy nő és egy férfi önmaga szemében nem hiteles az élet különböző területeit illetően, az csak családnak vagy párkapcsolatnak látszik, de valójában nem lesz más, mint rózsaszín lufi. És csak idő kérdése, hogy ez a lufi mikor pukkad ki.”

dr. Csernus Imre

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Ildikó Varga says:

  Sok mindenben nem értek egyet a dokival,de ebben maximálisan egyet értek vele.
  Persze a probléma egyfelől lényegesen egyszerűbb is lehet,és egyben lényegesen többrétű is,de ez amit elmond,igaz.
  Még számtalan más okai is vannak,annak,ha egy férfi félrelép,köztük vannak a fenti okok is.

 2. Agi Vamosi says:

  mindig az magyaráz,akinek a háza ég 🙂 elég rossz példa négy házasság 🙂

 3. Gábor Szabó says:

  Nagyon nem értek egyet Csernus dokival.

  A megcsalóknak kicsi az önbizalma. Nos a kicsi önbizalommal rendelkező férfi alig tud normálisan csajozni, bezzeg aki biztos magában. Szóval pont ellentétesen látom a saját környzetemben.

 4. GÁBOR NAGY says:

  Aki negatív jelzőkkel illet valakit az voltaképpen arról ad hírt amit önmagában felfedez, de nem akar vagy nem tud azonosulni. Benne van a negatív, ott van mélyen, nyomasztja, de csak akkor ” jön ” ki belőle ez az érzés ha hangot ad neki, ha kint felfedezi mint tükrön.
  Azaz meg kéne köszönni, hogy a negatív/taszító érzést kint észrevehette és szavakká formálta majd elszállt.
  Ugyanígy működik ha pozitív jelzökkel illetünk valaki azzal az eltéréssel, hogy akkor azt veszük észre ami vonz amit kedvelünk. Vagyis amit el szeretnénk érni amivel azonosulni szeretnénk.
  Nos, többek között ezért szükséges, hogy a média lehetőség szerint, de törekedjen a kettősségre a tartalomban. Ő, a média, de senki más ” a műsorban ” ne ítélkezzel mi a jó mi a helyes. Pusztán bemutassa mindkét oldalt. S a lényeg : hogy az eleve megosztott hallgatóság mindenki az értelme, intelligenciájának, természetéhez azonos információt felfedezhesse önmagában.
  Ennek hatása a kimondott vagy elfojtott érzések…
  Tanulság : a probléma mindig ugyanaz csak mindig egy másik generáció szembesül vele.

 5. Egyetértek !
  Ugyanis amit eredően önmagunkban nem tudjuk felfedezni azt másokban sem fogjuk.
  Különben mivel s vagy hogyan magyaráznánk meg önmagunknak.

 6. Péter Barabás says:

  Azért “csalja meg a feleségét” mert nem szereti!!! Ehhez nem kell több komment!

 7. Éva Sipeki says:

  Csepregi Tamás! Én megszólítottam akinek szántam a megjegyzésemet, alább valami hasonlót írt ön is az enyéméhez! Akinek nem inge ne vegye magára! Már bocs!!!

 8. Csepregi Tamás says: (előzmény @Éva Sipeki)

  Már bocs de te mit csinálsz éppen? Általánosítasz a férfiakról. Akkor ne gondold már magadat különbnek attól akit leszólsz! 😀

 9. Éva Sipeki says:

  Elnézést, csak felkerült!

 10. Éva Sipeki says:

  Dezső Kálmán! Írtam önnek egy hozzászólást, de azt jelezték vissza , már érkezett hasonló ide! Nem látom, nem tudom elolvasni a “hasonlót” és ez baj!!!

 11. Éva Sipeki says:

  Dezső Kálmán! Még hogy a nők hazudósak, nagyravágyók,” nem ismeri a nőket” ön meg egy kicsit sem, mert a felsoroltak leginkább a férfiakra jellemző, kiegészítve az egoizmussal és az önteltséggel! Nekem ez úgy jön le, hogy önmagát sem ismeri, akkor nem írt volna le ilyeneket a nőkről, általánosítva!Azért csalják meg a párjukat, mindegy az ok, kiélik vadász szenvedélyüket,legyezi nem kicsit a hiúságukat, mert még ez kimaradt a felsorolásból! PONT!!

 12. Stephen Fabian says:

  Nem utálom és nem szeretem. Egy celeb, aki magától értetődő, általános igazságokat mond, szándékosan nyers stílusban, mert most ez a menő. Beleillik a Havas, Puzsér vonalba. De megél belőle.

 13. Csepregi Tamás says:

  Kár ezt ennyire túlbonyolítani. Sok pasi egyszerűen azért nem hűséges mert a vágyai és az ösztönei vezérlik.

 14. GÁBOR NAGY says:

  Aki párkapcsolati témákban tanácsot tud adni az valami nagyon nagy dolgot tudhat mert ezek a dolgok eleve úgy vannak hangolva, hogy binyolult legyen.
  A pasi félrelépését, minél határozatlanabbak vagyunk, annál többféleképpen tudjuk megadni rá a választ, hogy miért.
  Ha egy adott helyzetben nagyon sok magyarázattal szolgálsz akkor az abból ered, hogy nem tudod elfogadni a válasz, az életet. Megérted, de nem tudod elfogadni, kételkedsz.
  Muszáj kételkedni ( megmagyarázni ) mert ha nem érkezik válasz akkor megőrül az ember. Ugyanakkor ahhoz, hogy ne őrüljünk meg az elménk elkezd másokat hibáztatni. Hibáztatni !!! Nincs rózsa tövis nélkül !
  Eredendően minden hibás, hogy felismerd magad benne.
  Viszont ha határozottak vagyunk akkor egy szóval megtudjuk rá adni a választ.
  A lényeg a felismerés és ennek a beismerése.
  Felismerés-beismerés. A hibáidatról számot kell tudnod adni. Beszélni róla.
  Ezért provokál és beszéltet pl a doki, a dilidoki. Önmagaddal próbál szembeállítani, hogy merd felismerni/beismerni önmagad, vagyis hibáidat.
  Mik a hibáid ? Amit meg szeretnél változtatni, de tudod, hogy nem tudod.

 15. Zsolt Tehtube says: (előzmény @Muc@)

  EZ nem így van. Ismert a közmondás a suszterről. Teljesen más kliensnek dolgozni mint sajáűt szakállra. Ettől még bizony tudja a tutit.

 16. Dezső Kálmán says:

  biztos igaza van ( mert ismeri önmagát !) de úgy tűnik nem ismeri a nőket, hiszen a “megcsalás ” másik nővel történik
  a nőkben több az irigység, nagyravágyás, hazudósak (még önmagukat is áltatják )állandó ciklusban tüzelnek

 17. encibab says:

  Ha elégedetlen a pasi az életével és így kompenzálja ideig-óráig a saját önbizalom hiányát (mert a megcsalástól ismét erősnek, vonzónak…érezheti magát). Igen, ebben nagyon sok minden benne van.

 18. Sándor Poór says:

  Az étvágyunk nem egyforma. Most az étkezésről egy történet: Az “elkövető” elfogyasztott 30 dkg, szalámit, 50 dkg kenyeret és egy 1000 grammos sóletbab konzervet. Utána az étteremben “végigette az étlapot”. 185 cm magas, kb. 80-85 kg testsúllyal.A szexiben hasonlóról hallottam: a férfi elmenekült a hölgytől, mert ÓRÁNKÉNT KELLETT!!!
  Férfi is található hasonló.
  Ez van, Ha éhes, eszik, ha szomjas iszik, ha álmos, alszik stb.
  Ha nem kapott eleget, nem úgy tálaltak, ha nem ízletes, akkor….
  Szórakozásból???
  Nem jellemző.
  Akkor egy mese is: “Apukám! Mi ez a pénzbeosztásodban az a HÚSZEZER egyéb?” “Tudod anyuci! Kímélni akarlak,és ez ennyibe kerül.” “Igen? Én a plébánostól csak egy szentképet kapok ilyenért”.

 19. Pál Piás says:

  ez a szerencsétlen flótás honnan tudná?!

 20. Muc@ says:

  Csernus doki tudja a tutit, a saját élete meg romokban.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!