Diamonds

Így varázsolj kuckót panellakásod erkélyére!

Tapasztalatból mondom, a mai panelépületeken található erkélyeket az alábbi három dologra használjuk:

 

 

  • teregetni
  • nevelgetni rajta két ládikában muskátlit
  • elmondhatjuk, hogy nekünk erkélyes lakásunk van.

Slussz. És nagyon nem is hivatottak másra, mert azért valljuk be, az utóbbi években már leszoktunk arról, hogy érdemi időt töltsünk az erkélyen. Amikor ezek a paneltömbök a hetvenes-nyolcvanas években felépültek, még nagyon kevés autó rohangált az utakon. Számuk azóta megtöbbszöröződött, így most már azt sem mondhatjuk, kiülünk egy picit az erkélyre levegőzni.

Nagyon szép, inspiráló képeket találtam viszont arra, hogyan lehet nagyon ötletesen és nagyon profin ezeket az erkélyeken beépíteni. Jó válogatást a számtalan kép közül, szerintem fogsz találni olyat, amit te is szívesen látnál az erkélyed helyett:

Forrás

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Ezek az “erkélyek” drágábbak lehetnek, mint maga a panellakás Békásmegyeren! Maga a szigetelés és a beépítés egy vagyonba kerülne. Nincs értelme.

  2. Zsuzsa Fábián says:

    Nekem egyik sem tűnik erkélynek akármilyen szuperül is van berendezve. Nekem az erkély nyitott, ezek meg be vannak üvegezve. Azért megyek ki az erkélyre hogy szabadban legyek körülvéve virágokkal kényelmes kerti bútorokkal ahol nagyon jól érzem magam kávézhatok uzsonnázhatok vagy akár csak úgy bámulok a semmibe vagy gyönyörködöm a naplementében.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!