Diamonds

Mága Zoltán hegedűművész jótékonysági felhívása

Mága Zoltán hegedűművész közösségi oldaláról hozom az alábbi bejegyzést – ha úgy érzed, ismersz valakit, aki érintett lehet, ne habozz értesíteni őt erről a megható akcióról:

 

 

“Meleget az otthonokba!

Külföldi tartózkodásom alatt sem feledkezem meg azokról a rászorulókról, akiknek az életét a rendkívül hideg téli napok és esték nehezítik, ezért idén is elindítom a téli tüzelőt biztosító jótékonysági akciómat! Szeretnék egy kis meleget juttatni a fagyos napokon az otthonokba, ezért olyan rászoruló nagycsaládosok és nyugdíjasok jelentkezését várjuk, akiknek gondot okoz a téli tüzelő biztosítása. A floridai koncertturném bevételéből, valamint mecénás barátaim támogatásával mintegy 1000 családnak szeretnék tűzifát biztosítani, remélve, segíteni tudok gondjaik enyhítésében.

Akinek szüksége van a segítségre, “Meleget az otthonokba” jelszóval jelentkezzen a közösségi oldalamon 2017. február 7-ig. Pontos lakcímüket és elérhetőségüket pedig privát üzenetben írják meg részünkre. A támogatottakat a Primarius Produkciós Iroda munkatársai az igénylők által közölt adatok alapján fogják kiválasztani.”

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!