Diamonds

Geszler Dorottya kirúgása ezért vérlázító

A tények: Geszler Dorottya decemberben váltotta az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában Dombóvári Vandát Győrfi Pál oldalán. A műsor mindössze három adást élt meg a barna műsorvezetővel, aki nem volt kellőképp szőke és a nézőknek nem jött be a cseppet sem harsány és végtelenül alázatosan és intelligensen dolgozó barna hölgy. (Hihető?)

 

 

Helyette jön Valkó Eszter, aki szőke is, harsány is és pont olyan, mint Dombóvári Vanda. (Ez utóbbi fix, mert én erről a két nőről egész életemben azt hittem, hogy ők egy és ugyanaz..)

Bevallom nektek, nem nézem ezt a műsort, amelyben Geszler Dorottya volt három adás erejéig a műsorvezető, így magáról az adásról és Dóri műsorvezetéséről nem is véleményezek. Csupán a jelenségről. 

 

Geszler Dorottya elbocsátása egy nagyon nagy társadalmi problémát sejtet:

Most már maximálisan leírhatjuk, hogy MINDENT a számok határoznak meg és nem az értékek. Ha a nézettség rossz, a műsorvezetőre rá lehet pakolni seperc alatt, hogy az ő hibája, köthetünk rá útilaput. Eltűnt és teljesen kihalt az úgynevezett “második esély”, vagy a “bizonyítás” fogalma. A kitartó és következetes munkáról, amelynek felfelé ívelő a grafikonja, már ne is beszéljünk. Így veszünk fel eladónőt (nem hoz két hét alatt extra forgalmat?), így igazolunk sportolót vagy edzőt (az első meccsen kikapott a csapat?), így alkalmazunk kőművest (hosszabb időbe telt lebontani a melléképületet?). Ha nem durrant valamit azonnal, futhat, amerre lát. És nem kellenek a mellékes adatok, mert az senkit nem érdekel. 

Hogy nem az eladónő tehet arról, hogy nem nőtt a forgalom, hanem csökkent – mert esetleg januárban vették fel és eleve csökkent volna a forgalom? Hogy egy csapatnak össze kell szokni az új edzővel és bármikor becsúszhat egy vereség? Hogy a melléképület alatt korhadt csöveket találtak, ami nehezítette a bontást? Hogy talán állatira nem Geszler Dorottya tehet arról, hogy a műsort nem nézték annyian januárban, mint azt megelőzően decemberben, mert decemberben még otthon lebzselt a karácsony miatt az ország, januárban meg már nem?

Ez senkit nem érdekel. Csak a számok. Három hét, három röpke hét és repül, aki nem hoz SZÁMOKAT. 

Dórival elfogult vagyok, így csak róla hozok egy képet a facebook oldaláról. Bár ha hihetünk a számoknak, ti ugye itt is sokkal, de sokkal jobban örültetek volna Valkó Eszter vagy Dombóvári Vanda fotójának…

szerző: B.

 

 

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Judit Palincsárné says:

    Nem örültem volna jobban? sőőőt 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!