Diamonds

Vlagyimir Putyin kocsikkal menőzik

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin Oroszország jelenlegi elnöke, és a világ egyik legbefolyásosabb embere. Ha nem a legbefolyásosabb. 

 

 

Ennyit a politikáról. 

Vlagyimir Putyin nem hétköznapi elnök. Vadászik Szibériában (állítólag puszta kézzel küzd medvékkel – persze ez csak vicc), fekete öves judo mester, kiváló lövész, és bármit megcsinál. Szó szerint bármit. Rajong a technológiáért, technikáért, és nem okoz gondot neki bekoszolni a kezét. Természetesen ezek többsége tökéletesen felépített propaganda, amely nem nélkülözi az “egy közülünk” érzetet. Mindettől függetlenül ehhez is kell egyfajta kurázsi. 

Putyin szenvedélyes vezető. Szó szerint. Szeret vezetni. Az elnöki limuzint is Ő próbálta ki először. Erről van szó:

Az orosz bestia. Illetve hát német, de ugye ez a példány kifejezetten Putyin részére készült. Only for you, Mr President. Jah az egy másik … 


forrás: https://sputniknews.com

Egy erősen módosított Mercedes Benz S 600 Pullman Guard a szóban forgó jármű. Páncélozott, guruló luxus. Természetesen mások is hozzájuthatnak egy sztenderd példányhoz mindösszesen csekély 300.000.000 forintért. Ha kivárják a sorukat. Igen. 300 millió forint.

De Putyin elnök úr vezetett már harckocsit, helikoptert, repült Szuhoj 34-es repülővel, sőt még tengeralattjárót is irányított. 

forrás: AFP/Alexei Nikolsky

Mint minden államfőnek, neki is fontos a hazai termék. Bizonyos internetes oldalakon az a hír járja, hogy saját Lada Niva-ja van. Az orosz terepjáró legendás képességeiről ódák zengenek. (a szerző saját tapasztalatai szerint, tényleg mindenhol elmegy.) 


forrás: http://jalopnik.com/ 

Ritka bestiális kinézete van. 

Emellett Putyin elnök úr ügyel arra, hogy az orosz gazdaság által előállított termékeket is ismerje. Nem olyan régen feltámasztották hamvaiból a Lada márkát, és már Magyarországon is kaphatóak a termékek. Putyin elnök úr nem volt rest. Az elsők között próbálta ki a kocsit. 

 


képek: https://sputniknews.com

Erről készült videó is. 


Forrás: RT

Sőt … Ennél tovább is ment. Fogott egy Lada Kalinát és végigautókázott az új Amur autópályán. Az autópálya keresztül szeli Eurázsiát. forrás: https://themoscowtimes.com

Szerintem Putyin elnök úr konkrétan szereti a kocsikat. Az orosz kocsikat. 

 

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!