Diamonds

Miért különlegesek a zöld szemű emberek?

A Föld lakosságának mindössze 2%-a zöld szemű, tehát körülbelül 150 millió ember. Éppen ezért, ha neked is zöld szemed van, érezd magad nagyon különlegesnek és egyedinek. Ha pedig ebbe a körbe tartozol, feltehetően nő vagy, hiszen zöld szemű férfi olyan ritka, mint a fehér holló. 

 

 

De miben is különlegesebbek a zöld szemű emberek a többitől?

1.) A legérdekesebb az, hogy születésük pillanatában ők gyakorlatilag nem léteznek: nincs ugyanis zöld szemű kisbaba. Leginkább kék, ritkább esetben barna szemmel jönnek világra.

2.) Hűségesek: a felmérések szerint a zöld szeműek szeretik és védik leginkább a hosszú, monogám kapcsolatokat. Náluk a házasság szent és nagyon romantikusak is.

3.) Nagyon jó emberismerők: ne akarj egy zöld szeműnek hazudni, őt átverni, mert átlát a szitán, belelát a lelked legmélyére.

4.) Óriási a teherbírásuk: szívósak, nagy az önuralmuk, nyugodtak. Akár a munka, akár a magánélet területén ez jellemzi őket. Jó munkatársak, jó barátok. odaadó szülők.

5.) Mágikus erejük van: az ősi mítoszokban több helyütt találni olyan istenségekkel, sámánokkal, varázslókkal, boszorkákkal, angyalokkal, akiknek zöld a szemük. Különlegességük miatt ugyanis isteni jelzőkkel illették őket több ősi népnél. 

+1 Igazából nem is léteznek zöld szemű emberek, de ezt a tényt nyílván angol tudósok kürtölték a nagyvilág felé. Szerintük ugyanis a zöld szeműek szeme is kék, csak mi látjuk másképp. Rendben, értjük.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zoltánné Czimmer says:

    AZ én szemem is zöld,senki nincs a családunkba senkinek,pedig igen népes családból származom.

  2. maszucsi says:

    Az enyém is zöld, a férjemé is zöld, és a három fiamé is az. Anyámnak és anyósomnak is zöld.

  3. Andrea Fábián says:

    Zöld a szemem, sokak szerint nagyon ritka zöld. Anyukámé és a húgomé is ilyen, és a két kisebb fiamnak szintén…akkor ők a nagyon ritka fehér hollók közé tartoznának? 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!