Diamonds

20 kép pöttöm gyerekekkel és óriási kutyákkal

“Kicsi gyerekek nagy kutyái” – ez a címe Andy Seliverstoff fotóművész sorozatának, amely abba a csodába enged bepillantást, milyen bensőséges tud lenni a kötelék gyerekek és kutyák között. Az 58 éves fotós hónapokon keresztül dolgozott Szentpétervárott, több ezer fényképet készített a témában, hogy aztán a legjobbakat kiválasztván, könyv formájában adhassa ki életművét. 

 

 

Andy hosszú éveken át kattogtatta fényképezőgépét, mint hobbifotós, de csak az utóbbi években vált a hobbiból hivatás. Kutyákat fotózni pedig szerinte valami nagyon különleges feladat:

“Rengeteg időt töltök el a kutyával a fotózás előtt. Megismerem a személyiségét (kutyaságát – a szerk.), igyekszem kihozni a képekből az egyéniségüket. Minden kutya más és más. Mi, emberek, képesek vagyunk egy kalap alá venni őket, “a kutya az kutya, olyan mint az összes többi”, de ez nem így van. Remélem, a fotóim bizonyítják igazamat.”

És ha a filmekre igaz, hogy az a film, amelyben kicsi gyerek és kutya szerepel, már ígéret a kasszasikerre, remélem, ez a blogbejegyzés is éppoly népszerű lesz. 

Ha tetszett, oszd meg!

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!