Diamonds

Dr. Novák Hunor és Dr. Zacher Gábor helyretette Schobert Norbit

Nem tisztem véleményt formálni ebben a témában, hiszen sem orvos, sem toxikológus, sem egészségguru és fitnesskirály nem vagyok. Ex-rendőrnek sem tudom magamat titulálni. De egy nagyon érdekes és tanulságos videóra hívom fel a figyelmeteket, amelynek főszereplője Dr. Novák Hunor gyermekorvos, Dr. Zacher Gábor toxikológus és itt-ott hebeg pár szót Schobert Norbi is. 

 

 

A téma a lúgosítás, a szódabikarbóna és a citrom rákot gyógyító hatása, a rengeteg kamu cikk, rémhír és leginkább lájkgyűjtő, hangzatos bejegyzés. 

fotó: novakhunor.hu

 

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Mihály Zana says:

  Nos különösebben nem ismerem egyiket sem. Az biztos hogy a “Norbi termék ” nem az egészség megőrzésére való. Egyszer meg kostoltam az egyik termékét. Fúj. ….. Nem minősítem tovább. Zaher Gáborról meg annyit”: Azok az emberek akik rosszat mondanak rá, irigylik a tudását. Egy közvetlen ember. Ő is volt fiatalon csibész.Jól ismeri a szakmáját.

 2. Sztenográfia says: (előzmény @Pista Jóska)

  Már hogyne érdekelne a magánélete, amikor a cikk helyett csak Zacher doktor magánéletével foglalkoztál, teljesen indokolatlanul és feleslegesen.

  Celeb és celeb között nagy különbség van. Hiszen van, aki tudatosan keresi a bulvárt, megélhetésből, feltűnési vágytól, de van olyan, akit a bulvár keres. Nem mindegy!
  Én nem tartom celebnek Zacher doktort, de kedvelt és népszerű orvosnak igen, különösen a megjelent és elolvasott könyve alapján.

 3. János Nagy says:

  Egy gyógyszerész rokonomnak azt mondta a főnöke a patikában, hogy “mi csak áruljuk a gyógyszert, nem szedjük!”.
  Elég nagy biznisz. Mikor valaki krónikus betegségre elkezd szedni valamit, egy idő után függővé válik. Miután pedig a rabjává vált, mint a drognak, egy rövid leállás után is érzi, hogy nem jó a közérzete. A különféle H1N1 stb oltásokat néhány hét alatt kikísérletezik és a sok birka pénzért be is adatja. A hosszú távú mellékhatásuk pedig nem is ismert. 10-20 év után meg jönnek a daganatos megbetegedések…

 4. Mária Erdész says: (előzmény @Pista Jóska)

  Szerintem egyik orvos sem celeb. Talán utána kéne néznie a kommentelőnek. Főleg Pista Jóskának, mert ha annyi ember életét mentették volna meg, és azt mind felrakták volna ide, akkor lehetne mondani, hogy celebek. Normbiról csak annyit, hogy már akkor sem hittem az egész hókusz -pókuszban, amikor kezdte, most a sok hülye fogyózó azt hiszi, hogy attól fogy, amit csinál, pedig nem . Vettem most karácsonyra beiglit. Na én még ilyen sz@rt nem ettem, és nem láttam. Gusztustalan nyámmyila összetapadt tészta, na és a benne lévő avas töltelék…..fujj. Úgy dobtam ki, ahogy megvettem, mert senkinek nem kellett. Érdekes módon, mikor a “Hal a tortán”-ban szerepelt, tömte magába a kajákat….akkor nem volt érdekes???? Kamu az egész család. A gyerekeit kéne lefogyasztania.

 5. Gábor Baráth says:

  Zachert spéci én csak tortában szeretem!

 6. Pista Jóska says: (előzmény @Pista Jóska)

  Nekem ez a véleményem. A hivatás is rámehet a sompolygásra. /Zacher és Győrfy/ Ha nem akarnának nem lennének celebek, de ők akarják, és még a tükörbe is bele tudnak nézni reggelente. Egyébként leszarom a magánéletüket.

 7. AttilaOlgi Balla says:

  Az agymosoda működik! Teljesen mindegy az embereknek, hogy ki mossa az agyukat, mindenki azt hallja meg a kaotikus világ zajából, amit hallani akar!

 8. Sztenográfia says: (előzmény @Pista Jóska)

  A hozzászólók “gyermekbetegsége”, hogy a bulvársajtó mellett ők is az emberek magánéletével foglalkoznak! Nem szép dolog!

  Norbiék a bizniszből élnek és nem lehet őket egy lapon említeni azokkal, akik a hivatásukból.

 9. steve winston says:

  Elnézést a helyesirási és egyébhibákért,sajnos nem erősségem a gépelés!Jasvitanák,de ugy látom itt erre nincs lehetőség!

 10. steve winston says:

  Zacher doktor ur egy nagytudásu,közvetlen,jó fej,Norbi meg a kóklerek közé tartozik!Mindig előűllnak egy-egy csodásnak kikiáltott szerrel itt a neten és különböző “‘alulam krémekkel”melyek viszereket eltüntetik,stb!A ráknak millió fajtája van,hja lerhetne iolyen hályogkovácsdoló és egyéb szerekkel munka nélkül maradnának az orvosok és nem lenne ennyi rák és keringésproblémákkal küzdő beteg!Az emberi szervezet változik,öregedik,elhasználódik ez a természet rendje,ebbe már sok kókler azt hiszi hogy belenyulhat,pedig óriási tévedés!

 11. steve winston says:

  Zacher doktor ur egy nagytudásu,közvetlen,jó fej,Norbi meg a kóklerek közé tartozik!Mindig előűllnak egy-egy csodásnak kikiáltott szerrel itt a neten és különböző “‘alulam krémekkel”melyek viszereket eltüntetik,stb!A ráknak millió fajtája van,hja lerhetne iolyen hályogkovácsdoló és egyéb szerekkel munka nélkül maradnának az orvosok és nem lenne ennyi rák és keringésproblémákkal küzdő beteg!Az emberi szervezet változik,öregedik,elhasználódik ez a természet rendje,ebbe már sok kókler azt hiszi hogy belenyulhat,pedig óriási tévedés!

 12. Sajtó és tévé végtermék, egyenlő celeb. Bárkiből sztárt faragnak. Pl. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

 13. Muc@ says:

  Norbi a posztja megjelenésekor még szembeszállt minden szakemberrel több bulvárlap oldalán a kiposztolt cikk igazságának védelmében, most pedig hablatyol, amikor egy igazi szakemberrel ül szemben és lazán legyintget, elhúzza száját, úgy tesz, mintha viccnek szánta volna az irományát, pedig nem. Most hazudozik!
  Egyáltalán minden szakismeret/szakképesítés nélkül, leszerelt rendőrként hogy veszi magának a bátorságot, hogy életmód vezetési tanácsokat osztogasson?!
  Ugyanígy tornáztat Réka szakértelem nélkül a gyógypedagógusi képesítéséve (ha az egyáltalán van neki). Egy aerobik szakedző szerint a hozzá nem értés csimborasszója, amit előad emberek százainak egy-egy tornaóráján, ő maga már férfivá gyötörte magát, amikor saját bevallása szerint, nem olvas, nem néz tv-t, nem jár színházba, moziba, nem tanul, fogalma sincs semmiről és ketten a nulla tudásukkal milliárdosok.
  A pénzük nem érdekel, csak azt a sok embert sajnálom, aki bedől nekik! Régen, évekkel ezelőtt még én is.

 14. Pista Jóska says:

  Zacher is egy celeb lett, kapuzárási pánikkal együtt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!